Kocaman istek

Kocaman istek
Fenerbahçe'de Aykut Kocaman’ın görevinden ayrılıyor olması, Konyalıları heyecanlandırdı. Kocaman’ı yeniden Konyaspor’un başında görmek isteyen binlerce kişi, sosyal medya üzerinden konuyla ilgili paylaşımlara başladı

Ali Koç’un Fenerbahçe başkanlığına seçilmesiyle koltuğu sallanan Aykut Kocaman, birkaç gün içinde resmi olarak sarı-lacivertli kulüple yollarını ayıracak. Bu gelişmenin üzerine, Konya halkı büyük bir heyecana kapıldı. Deneyimli çalıştırıcıyı yeniden Konyaspor’un başına görmek isteyen binlerce kişi, sosyal medya üzerinden konuyla ilgili olarak paylaşımlara başladı.

TARAFTAR KOCAMAN’I İSTİYOR

Konyaspor taraftarı, takıma tarihi başarılar yaşatan teknik direktör Aykut Kocaman’ı yeniden takımın başında görmek istiyor. Konuyla ilgili sosyal medya üzerinde fikir beyan eden binlerce taraftar, takımın yeniden Kocaman’a emanet edilmesini istiyor. Yönetimin, taraftarların bu isteği karşısında nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu oldu.

YÖNETİM, GÖRÜŞME İSTEYECEK

Atiker Konyaspor yönetimi, Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’den ayrılmasının ardından deneyimli çalıştırıcı ile masaya oturmak isteyecek. Yönetim, Kocaman’dan yeniden takımın başına geçmesini isteyecek. Kocaman’ın dinlenmek istemesi durumunda ise, rota alternatiflere dönecek.

YENİ HOCA, BU HAFTA BELLİ OLACAK

Konyaspor yönetimi, bu hafta içinde takımın yeni teknik direktörünü belirleyecek. İlk olarak Aykut Kocaman ile görüşecek yeşil-beyazlı yöneticiler, bu görüşmeden sonuç alamaması durumunda, aralarında Rıza Çalımbay ve Sergen Yalçın’ın bulunduğu alternatif isimlere yönelecek.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum