Kocaman milli maç arasını bekliyor

Kocaman milli maç arasını bekliyor
Atiker Konyaspor üst üste puan kayıpları yaşarken, Aykut Kocaman evde yaşanılan kayıpların mutlaka telafi edilmesi gerektiğini söyledi. Kocaman, esas hedefin gelecek sezon olmasına karşın milli maç arasında takıma neşter vuracağının sinyallerini verdi

Lig ortasında takımın başına gelen Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, devre arası kampını uzun tutmuş, kendi çalışma sistemini takıma yeniden işlemeye başlamıştı. Kocaman ile ikinci yarıya iyi de bir giriş yapan yeşil-beyazlılar, Antalyaspor maçından bu yana kazanamazken, Kocaman da son haftalarda düşüş yaşadıklarını kabul etti. Kocaman, evde kaybedilen maçların mutlaka telafisinin yapılması gerektiğine dikkat çekerken, takımla ilgili temel değişikliklerin zamanı ile ilgili de sinyal verdi.

MİLLİ ARADA TAKIMA

DOKUNUŞ GELECEK

Kocaman, Göztepe maçı değerlendirmesinin ardından genel bir takım değerlendirmesi yaparken, takımla ilgili görüşlerini de belirtti. Kocaman, yapısal anlamda bazı değişiklikler yapmaları, şablona uymayan bazı oyuncularla ilgili de karar almaları gerektiğini söylerken, en yakın müdahalenin milli maç arasında olabileceğini vurguladı. Kocaman, milli maç arasını hem çalışma hem de yapısal değişiklik için kullanacaklarına dikkat çekti.

ESAS HEDEF

GELECEK SEZONA

Ana hedeflerinin gelecek sezondan itibaren daha oturmuş bir takımla mücadele olduğuna dikkat çeken Kocaman, sezon sonuna kadar ne kadar üstlerde olabilirlerse bunun mücadelesini vereceklerini söyledi. Oluşturacakları oyun şablonu için uygun olmayan oyuncularla ilgili sezon sonunda harekete geçeceklerini vurgulayan Kocaman, gelecek sezondan itibaren daha net bir takım olacaklarını söyledi. Gelecek sezon daha net konuşabileceklerini dile getiren Kocaman, buna rağmen takıma bazı dokunuşlar yapacağının da ipuçlarını verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.