Kocaman neşteri vuracak

Kocaman neşteri vuracak
Atiker Konyaspor, Sivasspor maçından beraberlikle ayrılırken, maç sonunda Aykut Kocaman’ın açıklamaları dikkat çekiciydi. Kocaman, takımda saha dışında farklı olayların olduğuna vurgu yaparken, yaşananlara neşter vuracağının işaretini de verdi

Sivasspor karşısında alınan beraberlikle Atiker Konyaspor’un galibiyet hasreti 8 maça çıktı. 27 Ocak’ta Antalyaspor karşısında alınan galibiyetin ardından yavaş yavaş çöküşe geçen Atiker Konyaspor’da özellik son haftalarda sahadaki oyun da kötünün ötesine geçti. Teknik patron Aykut Kocaman, zaman zaman özeleştirisini yaparken, takımın uyum sorununa da dikkat çekmişti. Kocaman, Sivasspor maçı sonrası ise bambaşka bir söylem geliştirdi. Kocaman, takım içinde müdahale edilmesi gereken bir duruma dikkat çekti.

BİRKAÇ CÜMLELİK İSYAN

Kocaman maç sonundaki açıklamalarında puanı hak edecek bir oyun ortaya koyamadıklarını söylerken, bir iki cümlenin altının özellikle çizilmesi gerekiyor. Kocaman, “Ciddi bir şekilde son 4-5 maç için söyleyebilirim ki olumsuzluk içindeyiz. Bu net bir şekilde gözüküyor. Bunu inkar etmenin anlamı yok. Bunun da farkındayız. Özellikle Konyasporluların bunu çok net bir şekilde bilmesi gerekiyor. Ancak tabii bunlar kamuoyuyla paylaşılacak şeyler değil. Öbür taraftan da ne yapacağımızı biliyoruz. Bu günler sıkıntılar içinde olan güzel, tatlı anılar olarak kalacaklar bir adım öteye geçtiğimiz zaman” söylemiyle takım içinde doğru gitmeyen bir şeylerin olduğuna dikkat çekti.

SABOTE Mİ VAR?

Kocaman’ın maç sonundaki net tavrı takım içindeki bazı isimlerle sıkıntı yaşandığı yönünde değerlendirilirken, bu isimlerle sezon bitmeden yollar ayrılabilir. Bugüne kadar yönettiği hiçbir takımda bu tarzda bir konuşma yapmayan Kocaman, takım içindeki ciddi bir sıkıntıya dikkat çekerken, yaşananların ciddi sonuçlarının olacağına vurgu yaptı. Özellikle son maçlara dikkat çeken Kocaman, bu maçlarda açıklanamayacak farklı şeylerin yaşandığını dile getirirken, akıllara takım içinde sabote mi var sorusu geldi. Kocaman’ın açıklaması flu bir şekilde kalırken, lig bitmeden takım içinde yaşanacak gelişmelerle açıklamaların daha net vücut bulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum