Kocaman oyuna çözüm arıyor

Kocaman oyuna çözüm arıyor
Atiker Konyaspor son iki maçta fizik kalitesi yüksek takımlara karşı oynarken, daraltılmış alanda oynanan futbolda çözüm üretmekte zorlandı. Fark yaratacak oyuncuların da formsuzluğu son maçlarda karşısında etkili olmaktan uzak bir takım ortaya çıkardı

Atiker Konyaspor son iki haftayı beraberliklerle geçti. Bursaspor ve Malatyaspor ligin fizik kalitesi ve oyun bilgisi yüksek takımları olarak göze çarparken, her iki takım da Konyaspor karşısında oyunu daraltarak oyunda kalmaya çalıştı. Bu iki maçta da ayağa toplarla topu kanatlara taşımaya çalışan zaman zaman da kontrataklarla gol arayan Atiker Konyaspor istediği futboldan uzaklaşırken, çözüm üretmekte de zorlandı.

ETKİLİ AYAKLAR TIKANDI

Zorlu maçlar oynayan yeşil-beyazlı temsilcimiz özellikle Malatyaspor maçında çözüm üretmenin uzağında kalırken, takımı öne taşıyacak isimler de etkisiz kaldı. Jahovic’in arkasında oynayan üçlü Ömer Ali, Milosevic ve Traore, fark yaratacak oyunu ortaya koyamayınca oyun her geçen dakika daha da zorlaştı. İlerleyen dakikalar konuk takım lehine işlerken, Atiker Konyaspor’daki panik havası da topu kaleden uzaklaştırdı. Zaman zaman Volkan ile de etkili olan Atiker Konyaspor, bu oyuncunun çok fazla sırtı dönük top almasıyla da oyun hızını kaybetti. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın değişiklikleri de oyunu değiştirmeyince puan kaybı kaçınılmaz oldu.

BURSA’DA SERTLİK, MALATYA’DA SOĞUTMA

Atiker Konyaspor’da dişlilerde hafiften bir zorlanma yaşanırken, Bursa’da maçın çok sert geçmesi, Malatya maçında da rakip oyuncuların çok fazla yerde kalması da oyun düzenini etkiledi. Temsilcimiz, oyun tam oturtamazken, Malatyaspor’lu futbolcuların oyunu soğutmak ve tam takım halinde topun arkasına geçebilmek için her pozisyonda kendini yerde bırakması baskıyı kırarken, hakemin de buna izin vermesi Konyaspor için negatif gelişmeler oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum