Kocaman'ın gözü golcülerde

Kocaman'ın gözü golcülerde
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman hücum hattında yaşanan formsuzluklar nedeniyle sıkıntılı günler yaşarken, ön bölge oyuncularıyla yakından ilgileniyor. Kocaman, özellikle forvet oyuncularının daha maçın içinde ve diri olmalarını istedi.

Göreve gelmesinin üzerinden 17 maç geçen Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bu süreçte iki ayrı görüntü verdi. İlk 7 haftalık periyodunda önlenemez bir çıkış yakalayan Kocaman ve öğrencileri daha sonra adeta gol atmayı unuttu. Kocaman da golcülerle yakından ilgilenirken, performans düşüklüğünü çözmeye çalışıyor. Hemen her antrenmanda ön bölge oyuncularıyla özel ilgilenen Kocaman, gol sıkıntısına çare bulmanın yollarını arıyor.

Bursaspor maçına kadar olan bölümde 7 maçta 10 gol atan Atiker Konyaspor, daha sonra oynadığı 10 maçta 6 gol atabildi. Sakatlık ve cezalar nedeniyle bazı maçlara forvetsiz çıkan takım gol atmakta zorlanırken, ön bölgedeki oyuncuların da formsuzluğu puan kayıplarında önemli rol oynadı. Kocaman da bu bölgeye işaret ederken, son 4 maçta sadece 1 gol atılması da dikkat çekici istatistiklerden biri.

Yatabare’nin uzun süren sakatlığı, Jahovic’in ceza ve formsuz oyunu Kocaman’ın oyun planını ciddi anlamda etkilerken, Mücahit Can’ın da alternatif yaratamaması tecrübeli hocanın elini kolunu bağlıyor. Dönem dönem forvetsiz oyunu denese de takım oyunun altından kalkamadı. Son haftalara girilirken, forvetler ve ön bölge oyuncularından daha dikkatli olmasını isteyen Kocaman, hemen her antrenmanda oyuncularıyla özel olarak konuşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.