Kocaman’ın mirasını yiyoruz

Kocaman’ın mirasını yiyoruz
Pusula Web TV’de yayınlanan Basın Tribünü programının konukları Hasan Hüseyin Köse, Fevzi Tezcan ve Ertan Gülpınar oldu. Konuklar, Konyaspor’daki son gelişmeleri değerlendirdi.

Batman Petrolspor galibiyetinin moral verici olduğunu ifade ederek, yarın oynanacak Bursaspor maçının yeşil-beyazlı takım için kırılma maçı olduğunu belirtti.

’90 DAKİKAYI ÇIKARAMIYORUZ’

Basın Tribünü programının birbirinden özel konukları, Konyaspor’un maçlarda 90 dakikayı çıkaramadığını ifade ederken, oyunu 60. dakikaya kadar götürebildiklerini söylediler. Son 30 dakikanın fizik açısından zor geçtiğini düşünen konuklar, son dakikalarda yenen golleri tiye alarak maçların 85 dakika olması halinde daha fazla puanı toplayacağını savundular.

‘KOCAMAN’IN KATKISINI HALEN HİSSEDİYORUZ’

Aykut Kocaman’ın takımdan ayrılmasıyla birlikte Konyaspor’un gerileme sürecine girdiği ifade edilirken, deneyimli hocanın maddi ve manevi katkıları da konuşuldu. Takımda hala Aykut Hoca’nın ekmeğinin yendiğini ifade eden konuklar, yapılan transferleri de eleştirdi.

‘ARTI 7 MİLYON VARKEN EKSİ 13’E GEÇTİK’

Basın Tribünü programının konukları, Bajic ve Vukovic’in satılmasıyla 7 milyon Euro gelir edildiğini ve bu paranın yapılan yanlış transferlere sıvanmasına sert tepki gösterdi. Aykut Kocaman’ın kulübe kazandırdığı Bajic’ten yüklü miktar para kazanan Konyaspor’un, aldığı o paraya 4 tane verimsiz adam alması gündeme taşındı.

‘TRANSFER CEZASI GELMELİYDİ’

Konuklar, sezona 5 maçlık seyirci cezasıyla başlayan Konyaspor’un aslında seyirci değil transfer yasağı yemesi gerektiğini söylediler. Türkiye Kupası’nı kazanan takımdan hiçbir eser bırakılmaması ve şu an küme hattına yaklaşılması konukların sert tepkileriyle sonuçlandı.

‘KONYASPOR’UN EVLATLARI GÖREVDE OLMALI’

Son olarak Konyaspor’un kurtuluşuna değinen ekip, Konyaspor’a yönetici ve futbolcu olarak Konya’da yetişmiş kişilerin gelmesi gerektiğini savundu.

(Haber: Yunus Emre Avcı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum