KOCAMAN’IN PLANI HAZIR

KOCAMAN’IN PLANI HAZIR
Atiker Konyaspor, Başakşehir maçı ile lige dönüş yapacak. Lige verilen arayı kamp dönemi gibi kullanan Konyaspor, kötü gidişe Başakşehir ile dur demek istiyor. Kocaman, özellikle orta sahası kuvvetli Başakşehir’i bu bölgede alt etmenin peşinde

Liglere verilen ara cuma günü oynanacak Trabzonspor-Antalyaspor maçı ile tamamlanıyor. Atiker Konyaspor da pazar günü 19.00’da Başakşehir’e konuk olacak. Son 7 haftayı galibiyetsiz geçen yeşil-beyazlılar, sıkı bir hazırlık döneminden geçerken, teknik direktör Aykut Kocaman da maça iyi hazırlandıklarını belirtti. Kocaman da dersini iyi çalışırken, Başakşehir’i alt edebilecek formül üzerinde durdu.

ORTA SAHA FAKTÖRÜ

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Başakşehir’in orta sahasının güçlü yapısı olduğunu, oyuna sürekli hükmettiklerini öngörürken, bu yönde çalışmalar yaptı. Tecrübeli teknik adam, orta sahanın kolay yenilmesini istemezken, kapılacak toplarla çok hızlı ileri çıkılması gerektiğini öğrencilerine aktardı. Özellikle orta sahada çok fazla top kaybı yapmamaları konusunda oyuncularını uyaran Kocaman, Beşiktaş maçında düştükleri hatalara düşmemeleri gerektiği üzerinde durdu.

SON YARIM SAAT

Kocaman, Başakşehir’in zor gol yese de yaşlı bir takım olduğuna dikkat çekerken, oyunu tutabilmeleri durumunda son periyotta avantajlı girecek takımın kendileri olacağını oyuncularına anlattı. Yaş ortalaması yüksek olan Başakşehir’in mücadele gücü yüksek bir oyunda erken düşebileceğini öngören Kocaman, oyuncularından oyunu hızlı oynamalarını istedi. Diri kalan takımın son dakikalarda sonuca daha yakın olacağına dikkat çeken Kocaman, bu yönde de çalışmalar yaptırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.