Kocasinan Belediyesporlu sporcular, Adana'dan dereceyle dönüyor

Kocasinan Belediyesporlu sporcular, Adana'dan dereceyle dönüyor
KAYSERİ (AA) - Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldız - Genç En İyi 12'ler Türkiye Şampiyonası'nda, Kocasinan Belediyespor'dan 2...

KAYSERİ (AA) - Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldız - Genç En İyi 12'ler Türkiye Şampiyonası'nda, Kocasinan Belediyespor'dan 2 sporcunun dereceye girdiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Adana'da bugün sona eren şampiyonada, yıldız bayanlar kategorisinde Özge Yılmaz'ın Türkiye şampiyonu, genç bayanlar kategorisinde de Betül Nur Kahraman'ın Türkiye ikincisi olduğu bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, böyle bir şampiyonada kulüplerinden 2 sporcunun dereceye girmesinin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Kayseri'ye şampiyonlukların yakıştığını ifade eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Genç kardeşlerimizin şehrimize kazandırdığı başarı bizleri oldukça mutlu etti. Kendilerini tebrik ediyorum ve başarılarının devam etmesini diliyorum. Umarım her alanda daha birçok şampiyonlar çıkarırız. Gençlerimize her zaman destek olma gayretindeyiz. Umut ediyorum ki bu başarı da tüm genç arkadaşlarımıza örnek olur ve daha çok şampiyonluklar şehrimize kazandırılır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.