Kocasinan'da Kurban Hazırlıkları

Kocasinan'da Kurban Hazırlıkları
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Oymaağaç Mahallesi'ndeki kurban kesim yerindeki çalışmaları inceledi. Belediyeden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Oymaağaç Mahallesi'ndeki kurban kesim yerindeki çalışmaları inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, Kurban Bayramı için Oymaağaç Mahallesi'nde oluşturulan kesim yerinde inceleme yaptı.

Çolakbayrakdar, yaptığı değerlendirmede, vatandaşların sağlıklı, güvenli ve daha huzurlu bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için hazırlıkların sonuna gelindiğini belirtti.

Modern kurban kesim yerleriyle Türkiye'ye örnek olduklarını ifade eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini yerine getirmeleri için hazırlıklar yapıyoruz ve burada kurban kesim hizmeti veriyoruz. Bu yılda geçen yıllarda olduğu gibi alnımızın akıyla bu hizmeti yerine getirebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kesim yerimizde ayrıca kurban satışı için hazırlanan modern alanlarımızda var."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.