Kocasının yanında lastik tamir ediyor

Kocasının yanında lastik tamir ediyor
Isparta'da yaşayan Şerife Gizem Kutlu, eşinin yanında araç lastiklerinin tamirini yapıyor- Kutlu: - "Beni gören müşteriler ilk başlarda şaşırıyordu. Onlar da alıştı. Burada olduğumu bildikleri için kadın müşteriler daha çok geliyor, daha çok güveniyorlar"

ISPARTA (AA) - Isparta'da oturan 33 yaşındaki Şerife Gizem Kutlu, 8 yıldır eşinin lastik tamiri dükkanında çalışıyor.

Kutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşiyle 15 yıl önce tanıştıklarını ve severek evlendiklerini söyledi.

Evliliğinin ilk dönemlerinde, şimdi 13 yaşında olan kızı nedeniyle evde kalması gerektiğini dile getiren Kutlu, çocuğuyla ilgilenmekten mutluluk duyduğunu ancak çalışamadığı için de üzüldüğünü kaydetti.

Kutlu, 8 yıl önce çalışmaya karar verdiğini ve kendisini destekleyen eşinin lastik tamiri atölyesinde işe başladığını anlattı.

İş yerine eşiyle geldiğini, günün tamamını birlikte geçirdiklerini belirten Kutlu, başlarda oldukça zorlandığı işte, zamanla büyük tecrübe kazandığını vurguladı.

Eşinin yaptığı her işin üstesinden gelebildiğini söyleyen Kutlu, araçların lastiklerini söküp tamir ettiğini, bunların havasını kontrol ettiğini ve jant takabildiğini dile getirdi.

- "Kadın müşteriler daha çok geliyor"

Müşterilerin ilk geldiklerinde bir kadının tamir işi yapmasını garipsediğine dikkati çeken Kutlu, "Beni gören müşteriler ilk başlarda şaşırıyordu. Onlar da alıştı. Burada olduğum bildikleri için kadın müşteriler daha çok geliyor, daha çok güveniyorlar" dedi.

Kutlu, mümkün oldukça eşinin yanında çalışmayı sürdüreceğini kaydetti.

Gürhan Kutlu da eşiyle birbirlerine kol kanat gerdiklerini, onun sürekli yanında olmasının kendisine mutluluk verdiğini belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.