Kolonyadan öldü sanılmıştı: Gerçek ölüm sebebi bambaşka çıktı!

Kolonyadan öldü sanılmıştı: Gerçek ölüm sebebi bambaşka çıktı!
Sakarya'nın Karasu ilçesinde bir kişinin kolonya içerek hayatını kaybettiği iddia edilmişti. Adli Tıp Kurumu tarafından düzenlenen raporda ise çok kolonyadan değil başka bir sebepten hayatını kaybettiği belirlendi.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde yaklaşık 5 ay önce kolonya içerek öldüğü iddia edilen 61 yaşındaki İsmail A'nın, kalp damar hastalığı neticesinde yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Kolonyadan öldü sanılmıştı: ama gerçek bambaşka çıktı!

Olay, 2 Nisan 2023 tarihinde Karasu ilçesi Yalı Mahallesi Batı Karadeniz Caddesi üzerindeki bir tatil sitesinde meydana gelmişti. Arkadaşları ile birlikte tatile gelen 61 yaşındaki İsmail A. evin içerisinde salondaki koltukta hareketsiz şekilde bulundu. Arkadaşlarının durumu haber vermesi üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri A'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemeleri sonrası A.'nın cansız bedeni, Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kolonyadan öldü sanılmıştı: ama gerçek bambaşka çıktı!

Aydemir'in kolonya içtiği ve bu sebeple hayatını kaybettiği iddia edilmişti. Yapılan otopsi neticesinde İsmail A.'nın kanında alkol (etanol-metanol) tespit edilmedi. Adli Tıp Kurumu tarafından düzenlenen raporda, A'nın kalp damar hastalığı sebebi ile hayatını kaybettiğine yer verildi.

Kolonyadan öldü sanılmıştı: ama gerçek bambaşka çıktı!

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.