Konfor ve eğitim olanakları en üst düzeyde: Konyalı gençler hafta sonu burada kamp yapıyor

Konfor ve eğitim olanakları en üst düzeyde: Konyalı gençler hafta sonu burada kamp yapıyor
Başta LİMA ve Bilgehane öğrencileri olmak üzere hafta sonları doğa kampları, aile kampları ve izcilik kampları gerçekleştirilen Çumra Apa Kamp Alanı’nda öğrencilerin konforu ve eğitim olanakları en üst düzeye çıkarıldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Çumra’daki Apa Kamp Alanı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Altay, Apa Kamp Alanı’nın Bilgehane ve Lise Medeniyet Akademisi öğrencilerinin sosyal ve sportif faaliyetlerini destekleyen önemli bir merkez olduğu belirterek, “Öğrencilerimiz için en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Onlar için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi’nin Çumra’da bulunan Apa Kamp Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan’la birlikte yapılan incelemeler sırasında kamp alanının fiziki durumu, içerisinde bulunan tesisler ve spor alanları üzerinde detaylı bir değerlendirme yapan Başkan Altay, öğrencilerin konforunu ve eğitim olanaklarını en üst düzeye çıkardıklarını söyledi.

83eftwzuzyqvrgaw6bxoa6ueudk7kqijj2tdjr2i.jpg

Başkan Altay, kamp alanının gençlere sunduğu imkanları artırarak, onların sosyal, kültürel ve sportif alanlarda daha donanımlı bireyler olmalarına katkı sağladığını ifade ederek şöyle devam etti:

“Selçuk Üniversitemizle yaptığımız protokolle kullandığımız kamp alanı Bilgehane ve Lise Medeniyet Akademisi öğrencilerimizin sosyal ve sportif faaliyetlerini destekleyen önemli bir merkez oldu. 34 bin 500 metrekarelik alana sahip Çumra Apa Kamp Alanı sadece yaz aylarında değil, yıl boyunca etkin şekilde kullanılacak. Öğrencilerimiz için en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Onlar için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.”

4xdkw0aibcrkzfvvsikurbuy6jj1innn98i4tfbk.jpg

Selçuk Üniversitesi’yle yapılan iş birliğiyle; Çumra Apa Kamp Alanı’nda, Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademisi (LİMA) ve Bilgehane öğrencileri başta olmak üzere hafta sonları doğa kampları, aile kampları ve izcilik kampları gerçekleştiriliyor.

5nvtvp4trcjgnj1akzxbvkzwbwh0w8fxexkyacus.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.