Kongreden Sonra İlktoplantı

Kongreden Sonra İlktoplantı
AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, 7’nci Olağan Kongresi’nin ardından ilk ilçe yönetim kurulu toplantısını sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak Karatay Aziziye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, 7’nci Olağan Kongresi’nin ardından ilk ilçe yönetim kurulu toplantısını sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak Karatay Aziziye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. 7. Olağan İlçe Kongresi’nin değerlendirildiği ve teşkilat çalışmaları ile yeni dönemin planlandığı toplantıya Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da katıldı.

GENÇ: YENİ BİR DÖNEME GİRDİK

Yeni dönemin hayırlar getirmesini dileyen ve görev alan ilçe yönetim kurulu üyelerini tebrik eden AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, “Partimiz, ülkemiz ve Karatayımız için taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun” dedi.  Genç, “İlçe kongremizle birlikte yeni bir döneme girmiş olduk. Önceki dönemde bizlerle olan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Partimiz, ülkemiz ve Karatayımız için kim taş üstüne taş koyduysa Allah onlardan razı olsun. İlçe kongremizle birlikte yeni bir döneme girmiş olduk”  ifadelerini kullandı. Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın Karatay’ın tamamına hizmet ettiğini belirterek, Başkan Hasan Kılca’nın gece gündüz ilçenin daha da güzelleşmesi ve gelişmesi için çalıştığına vurgu yaptı.

HASAN KILCA: KARATAY İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, 7. Olağan AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Kongresi ve yeni dönemde görev alan yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulunarak konuşmasına başladı. Kılca, “Bugüne kadar yapılan her seçimde olduğu gibi 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimleri’nde de Karatay Teşkilatımız, yüzde 77 gibi rekor bir oy oranıyla yine partimizin yüz akı oldu. Bu güzel başarıda ilçe teşkilatımızın, kadın ve gençlik kollarımızın büyük emekleri oldu. Ben bu vesileyle kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra bizler de elimizden geldiği kadar yanınızda olmaya ve partimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Karatay Belediye Başkanı olarak yaklaşık 1,5 yıldır görevdeyiz. Hamdolsun bu süreçte valiliğimizle, milletvekillerimizle, belediyelerimiz, belediye meclisi üyelerimiz ve teşkilatlarımızla güzel bir uyum içinde hareket ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.