Konsere giriş bileti "mama"

Konsere giriş bileti "mama"
Bursa'da Nilüfer Belediyesince sokak hayvanlarının aç kalmamaları için "Mama Desteği" konseri düzenlenecek- Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: - "Amacımız, sokak hayvanları için mama toplayıp onlara ulaştırabilmek. Katılımcılar, bunu bilet, para karşılığı d

BURSA (AA) - Bursa'da merkez Nilüfer ilçe Belediyesi organizasyonunda bu yıl ikincisi düzenlenecek "Mama Desteği" ile sokak hayvanları için mama toplanacak.

Sokak hayvanları yararına düzenlenecek konser girmek isteyenler bilet yerine mama getirecek.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey AA, muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl ilkini düzenledikleri konsere yoğun bir katılım olduğunu söyledi.

Sokak hayvanlarına sahip çıkmak ve duyarlılığın artırılması için çok çeşitli çalışmalar yaptıklarına dikkati çeken Bozbey, şöyle konuştu:

"Sokak hayvanları yararına düzenlediğimiz Mama Desteği konseri de bu çalışmalarımızdan biri. Konseri, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Grubu birlikte düzenliyoruz. Mekansal anlamda desteği ücretsiz olarak bir yer sağlıyor. Konser geçen yıl da aynı mekanda yapıldı. Amacımız, sokak hayvanları için mama toplayıp onlara ulaştırabilmek. Katılımcılar, bunu bilet, para karşılığı değil mama getirerek ya da mekanın girişinde mama satın alarak yapacak. Geçen seneki konsere de ilgi yoğun oldu."

- "Geçen yıl, 550 kilo mama toplandı"

Bozbey, bu yıl katılımın fazla olmasını beklediklerini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Konseri, Bursa'da bilinen, Walrus, Kapak ve 5'inci Bölge Grupları gönüllü olarak herhangi bir ücret talep etmeden veriyor. Geçen yıl , 550 kilo kadar mama toplandı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da toplanan mamaları, hem beslenme odaklarında hem de Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde bulunan hayvanlar için kullanacağız. Ayrıca ihtiyacı olan hayvanseverlerimizin de taleplerini cevapsız bırakmamayı düşünüyoruz."

26 Şubat Cuma günü 20.00'de "Kat 3"te yapılacak konsere tüm Bursa halkını davet eden Bozbey, "Konsere girişler, kedi ve köpek maması bağışlarıyla yapılacak. Ayrıca kapıda kurulacak mama satış masasından da mama satın alarak konsere katılım sağlanabilecek. İsteyen katılımcılar dışarıdan aldıkları veya evlerinden getirdikleri mama ile de konsere girebilecekler" ifadesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.