KONSİAD ŞEHİDİNİ UNUTMADI!

KONSİAD ŞEHİDİNİ UNUTMADI!
Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği Şehidini Unutmadı. İdlip’deki hain saldırıda Hayatını kaybeden Teğmen Bayram Olgun için taziye ziyaretinde bulunan Konsiad, şehidimiz adına yapılan ..

Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği Şehidini Unutmadı.İdlip’deki hain saldırıda Hayatını kaybeden

Teğmen Bayram Olgun için taziye ziyaretinde bulunan Konsiad,şehidimiz adına yapılan Kütüphaneye İstanbul Konyasporlular Derneği ile kitap desteğinde bulundu.

konsiad-1.jpeg

Konsiad Konya Şube Başkan Yardımcısı İlhan Işık yaptığı konuşmada şu sözleri iletti;

 

-Türk Milleti olarak atalarımızdan kalan emaneti , bu vatanı korumak için canlarını hiçe sayarak vatan aşkıyla savaşan Aziz şehidimiz başta Bayram Olgun’a ve onunla birlikte şehitlik ünvanına erişmiş silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyorum .

-Bu yaşanan onur gurur başka bir toplum, başka bir millette yoktur.

Allah bize bu bilinci nasip ettiği için şükürler olsun. Yiğitlerimiz bize şefaatçi olsun .Onlar bizlere haklarını helal etsin

 —Şehitlerimiz için Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi “Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır” bilinciyle evlatlık görevlerini yerine getirmişlerdir.

 

Onlar bizim gururumuz onurumuz yol ışığımızdır.

 

Unutmayalım ki Şehitlerimiz ölmeyecek, Vatanımız bölünmeyecektir!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.