KONTİMDER'DEN KÖK HÜCRE BAĞIŞI

KONTİMDER'DEN KÖK HÜCRE BAĞIŞI
KONTİMDER, Kızılay işbirliği ile kök hücre bağış kampanyası Büsan Sanayi Cami önünde düzenlendi. KONTİMDER yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri kök hücre ve kan bağışı yaptılar.

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği, sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. KONTİMDER, Kızılay işbirliği ile kök hücre bağış kampanyası Büsan Sanayi Cami önünde düzenlendi. KONTİMDER yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri kök hücre ve kan bağışı yaptılar.

KONTİMDER Genel Sekteri Hüseyin Uslu, dernek olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirterek, kök hücre bağış kampanyası ile ihtiyacı olan hastalara destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Kampanya öncesi KONTİMDER yönetim kurulu üyelerine kök hücre bağışı ve yaşanan süreçler hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldığını ifade eden Uslu,  bağış konusunda detaylı bilgiler aldıklarını söyledi. Uslu, “Bilgilendirme toplantısında detaylı bilgiler aldık. Bu konuda tedavi görmüş Levent Yılmaz, yaşadığı süreçleri anlattı. Kampanya için üyelerimize duyuru yaptık. Amacımız bu konuda bir farkındalık yaratmak ve katkı sağlamak.” dedi. 

Konya’ya bölgesel kan merkezi kurulmalı

Konya’ya bölgesel bir kan merkezinin kurulmasının faydalı olacağını vurgulayan Hüseyin Uslu, Konya halkının kan bağışı konusunda duyarlı davrandığını söyledi. Uslu, “Bölgesel kan merkezinin Konya’da kurulmasını talep ediyoruz. Bu konuda ilgili kurumların çalışma yapmasını ve bölgesel kan merkezinin yapılmasıyla kan bağışı farkındalığının daha da aratacağını ve olumlu etki yapacağını düşünüyoruz.” dedi. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.