Konya 3’üncü Ana Jet Üssü kapılarını okullara açtı

Konya 3’üncü Ana Jet Üssü kapılarını okullara açtı
Konya 3'üncü Ana Jet Üssü, kapılarını Beyşehir'de öğrenim gören Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi okuluna açtı ,öğreciler hayrete uğradı.

KONYA 3'ÜNCÜ ANA JET ÜSSÜ, KAPILARINI OKULLU ZİYARETÇİLERİNE AÇTI

Beyşehir'de öğrenim gören Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri için açtı. Okulda görev yapan Fizik Öğretmeni Özgür Özdemir tarafından düzenlenen ziyaret programı çerçevesinde lise öğrencilerine jet üssünde Türk Hava Kuvvetlerinin envanterinde bulunan helikopter, yük ve kargo uçakları, savaşan şahin F-16, SoloTürk ve Türk Yıldızları gösteri uçakları sergisi gezdirilerek tanıtıldı ve bilgiler verildi. Ardından Türkiye'nin gururu, dosta güven, düşmana korku veren önce SoloTürk ekibi ardından Türk Yıldızları muhteşem gösterilerini lise öğrencileri için sundu. Öğrenciler, gösterileri adeta nefeslerini tutarak izledi.

SOLOTÜRK VE TÜRK YILDIZLARı

Düzenledikleri programa ilişkin olarak Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Fizik Öğretmeni Özgür Özdemir, hayatta hiçbir şeyin tesadüf olmadığını belirtti. Ziyaretleri esnasında bir ilkin yaşandığını ve ilk defa aynı zamanda SoloTürk ve Türk Yıldızları gösterisinin bir arada sunulduğunu vurgulayan Özdemir, "Bu gösterinin bir arada olması için çok uğraştım. Gerekli izinleri aldım. Öğrencilerimize hayatı boyunca unutamayacakları bir anı yaşattım. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz hayranlıkla gösterileri izledi. Bu ziyarette emeği geçen değerli komutanlarıma çok teşekkür ederim. Bize bu eşsiz gösterileri sunan Hava Kuvvetlerimizin göz bebeği SoloTürk ve Türk Yıldızları ekibine ayrı ayrı çok teşekkür ederim" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.