Konya AK Gençlik’te kongreler başlıyor

Konya AK Gençlik’te kongreler başlıyor
AK Parti olağan yerel kongreleri, geride bıraktığımız mart ayında yapılması öngörülmüş ancak salgın sebebiyle ertelenmişti.

Ertelenen bu kongrelerin gençlik kolları süreci, Konya ili bazında bu eylül ayı itibariyle başlıyor. 8 Kasım 2017 tarihinde göreve gelen AK Parti Gençlik Kolları Konya İl Başkanlığı, kongre hazırlıklarına başladı. 31 ilçe kongrelerini tamamladıktan sonra il kongresi ile süreci sonlandıracak olan gençlik kolları il başkanlığı, aday belirleme ve mülakat sürecine önümüzdeki hafta, 20 Eylül tarihi itibariyle başlıyor.

KORU: ‘BİSMİLLAH’ DİYEREK BAŞLIYORUZ

Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Murat Koru, kongreler ve mülakat süreci ile ilgili şunları söyledi: “ 8 Kasım 2017 tarihinde ekibimiz ile göreve başlamıştık. Göreve geldiğimiz günden itibaren biri Cumhurbaşkanlığı, biri de yerel seçim olmak üzere iki başarılı seçimi de geride bıraktık. Bulunduğumuz noktada ise artık bir aylık süre içerisinde, ilçe kongrelerimizi tamamlayıp Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’daki uzak mesai arkadaşları olarak tüm teşkilatlarımız ile beraber tempolu bir çalışma sürecine başlamış olduk. Dokunduğumuz her gönülde iyi bir iz bırakmış olmayı ümit ederek çıktığımız bu yolu, layıkıyla tamamlayabilmeyi niyet ederek kongrelerimize “Bismillah” diyerek başlıyoruz. Geçen üç yıl zarfında 31 ilçe teşkilatımızla koordineli olarak her mahalleye, her sokağa, her kapıya ulaşmak adına tüm mensuplarımızla beraber hareket ettik. Geldiğimiz noktada görevi devredeceğimiz dava arkadaşlarımızın heyecanına iştirak edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.