Konya amatör sporuna hizmet etmiş duayen isimlere ahde vefa

Konya amatör sporuna hizmet etmiş duayen isimlere ahde vefa
 Yazar
Konya amatör sporuna uzun yıllar hizmet etmiş duayenlerinin ismi tesislerde yaşatılacak

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) teklifiyle Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Konya spor camiasına unutulmaz hizmetler yapan merhum; İsmail Mirza, Muzaffer Evren, Naci Renklibay ve Tevfik Türkkan’ın isimleri spor tesislerinde yaşatılacak.

isimleri-1.jpg

Saraçoğlu Spor Tesisleri’nde hokey sahasına ismi verilen merhum İsmail Mirza amatör spor kulüplerinden Sağlıkspor’un uzun yıllar kulüp başkanlığını ve bir dönemde Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığını yaptı.

isimleri-2.jpg

Çim sahaya ismi verilen merhum Naci Renklibay, Konya amatör ve profesyonel futbolumuza futbolcu ve antrenör olarak hizmet ederken 2 sentetik sahaya isimleri verilen merhum Muzaffer Evren amatör futbola kaleci ve antrenör olarak uzun yıllar hizmet ederken bir çok dönemde de TÜFAD başkanlığı yaptı. Merhum Tevfik Türkan’da Konya amatör ve profesyonel futbola uzun yıllar futbolcu ve antrenör olarak hizmet etti.

isimleri-4.jpg

ASKF'DEN TEŞEKKÜR

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Saraçoğlu Spor Tesisleri’ndeki; İsmail Mirza Hokey Sahası, Naci Renklibay Cim Sahası, Muzaffer Evren Sentetik Sahası ve Tevfik Türkkan Sentetik Sahası olarak Konya gençliğine ve sporuna hizmet edecek sahalara ahde vefa duyarlılığı ile isimlerin verilmesi noktasında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan’a ve emeği geçen herkese amatör spor ailesi adına teşekkür etti.

isimleri-3.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.