Konya amatörlerde heyecan sürüyor

Konya amatörlerde heyecan sürüyor
Konya 2. amatör küme maçları hafta sonu birbirinden zorlu mücadelelere sahne olacak

Konya 2. amatör küme maçları hafta sonu oynanacak maçlarla devam edecek. A ve B gruplarında ilk iki hafta tamamlanırken, C grubunda ilk maçlar oynandı. A Grubu’nda iki maçta İhsaniye Gençlerbirliği ve İçeri Çumra Belediyespor 4’er puanla ilk iki sırayı paylaştı. Grupta haftanın maçları Pazar günü oynanacak. İlk sıradaki İhsaniye Gençlerbirliği, Dirilişspor ile 17.00’de oynarken, 14.00’te Hadimspor-Beyşehir Gölspor ve 15.00’te Meram Dere-Alibeyhüyüğü maçları oynanacak. İçeri Çumra Belediyespor ise haftayı BAY geçecek.

B Grubu’nda liderlik koltuğunda iki maçını da kazanan Ömeranlı Tavşançalıspor otururken, lideri 3 puanlı dört takım takip ediyor. Pazar günü oynanacak B grubu maçlarının programı ise şu maçlardan oluşuyor: Maliyespor-Yeniceoba Gençliği Belediyespor (13.00), Karacadağ Belediyespor-Karabağ Gençlikspor (14.00), Ömeranlı Tavşançalıspor-Cihanbeyli Sağlıkspor (14.00).

Henüz ilk maçların oynandığı C grubunda ise Pazar günü oynanacak karşılaşmalar şu şekilde: Altuntaşspor-Akşehir Gençlikspor (14.00), Çeltikspor-Seyranspor (14.00), Anadolu Kartalspor-Hilalspor (15.00).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.