Konya Anadolu Selçukspor Yönetimi İstifa Ediyor

Konya Anadolu Selçukspor Yönetimi İstifa Ediyor
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Konya Anadolu Selçukspor'da yönetim kurulu olağanüstü genel kurul kararı alarak görevi bırakacağını duyurdu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Konya Anadolu Selçukspor'da yönetim kurulu olağanüstü genel kurul kararı alarak görevi bırakacağını duyurdu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, maddi açıdan tıkanma ve kulübü borçlandırmama adına mevcut yönetim kurulunun olağanüstü kongre kararı aldığı bildirildi. Açıklamada, "Konya Anadolu Selçukspor geride kalan bu 2 sezon içinde tesisleşmiş, kurumsallık adına büyük adımlar atmış, Konyaspor A takımına 6 oyuncu vermiş, Torku Konyaspor U16-U17-U18 ve U19 takımları olmak üzere alt yapıya 70, PTT 1. Lig'e 3, Spor Toto 2. Lig'e 3 ve Spor Toto 3. Lig'e 5 oyuncu kazandırmıştır. Bu oyuncular halen faal olarak futbol yaşamlarını sürdürmektedir. Konya Anadolu Selçukspor alt yapı takımları güçlü kadroları ile katıldıkları yaş gurupları liglerinde temsil ve üst yapıya oyuncu verme görevlerini en iyi şekilde yerine getirmektedir. Konya Anadolu Selçukspor A takımı ise bu gün itibariyle 12 Konyalı gençle birlikte 25 tane oyuncusuyla güçlü bir yapıya sahiptir. Yaşanılan şanssızlıklar ve maddi sıkıntılar bugün gelinen noktada pay sahibi olmuştur ki, gelecekte haklı olduğumuz gerçeği anlaşılacaktır. Ne yazık ki bir kaç değerli insanın sırtında mesafe alarak bugüne ulaşan Konya Anadolu Selçukspor Kulübü'nde 'Borçlandırmama' ve önceliğin her zaman Torku Konyaspor olduğu 'Türk sporuna kaynak üretme' misyonu ile onurla ve gururla yerine getirdiğimiz görevimizi tamamlamış olmanın verdiği huzurla, 'Olağanüstü Kongre' kararı almış bulunuyoruz. Yönetimlerimizin yanında olan kişi, kurum ve kuruluşlara duyduğumuz minnetle ancak buraya kadar getirdiğimiz görevimizi maddi açıdan tıkanmamız ve fazlası ile yıpranmamız nedeni ile Genel Kurulda bırakma kararı aldığımızı saygı ile kamuoyuna duyururuz" denildi.

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor'un ligin 7. haftasında hiç puanı bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.