Konya-Antalya yolu trafiğe açıldı mı? İşte son durum

Konya-Antalya yolu trafiğe açıldı mı? İşte son durum
 Muhabir
Konya-Antalya kara yolunda kar yağışının etkili olması sebebiyle tedbir amaçlı çekici türü araçların geçişine kapatılmıştı. Yapılan çalışmaların ardından yol araç trafiğine tamamen açıldı.

Konya-Antalya kara yolu Alacabel mevkiinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Kar kalınlığının 25-30 cm'e kadar ulaştığı yol tedbir amaçlı olarak çekici türü araçların geçişine kapatılmıştı. Yapılan bakım çalışmalarından sonra yol araç trafiğine tamamen açıldı.

İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan en önemli yol olan Konya-Antalya kara yolunda kar yağışının etkili olması nedeniyle tedbir amaçlı çekici türü araçların geçişine kapatılmıştı. Konya-Antalya kara yolu Alacabel mevkiinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Akseki ile Seydişehir kara yolunda bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde, kar kalınlığı yer yer 25-30 santimetreye kadar ulaştı. Yapılan bakım ve temizlik çalışmlarının ardından kapanan yol yeniden araç trafiğine açıldı.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.