Konya-Antalya yolunda TIR yangını! Yol trafiğe kapandı
Konya-Antalya D-687 karayolunda mermer yüklü TIR'ın dorsesi, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
DORSEDEN DUMANLAR BİR ANDA YÜKSELDİ
Olay, Konya-Antalya D-687 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya'dan Antalya istikametine seyir halindeki Ufuk A.'nın kullandığı 07 BPS 685 plaka, 07 BPM 824 dorse plakalı TIR'ın Demirkapı Tüneli'ni geçtikten sonra dorse kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Diğer sürücülerin uyarısı ile dorseden duman yükseldiğini gören TIR şoförünün TIR ile dorseyi ayırmasının ardından dorseden bir anda alevler yükseldi.

KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Yol trafiğe kapanırken, ihbar üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, Trafik Jandarması ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Taşağıl Jandarma Karakolu ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında dorse kullanılamaz hale geldi.

DEMİRKAPI'DAN ÇIKINCA GERÇEKLEŞTİ
Yangının TIR'ın Demirkapı Tüneli'ni geçtikten sonra rampadan indiği sırada üzerindeki mermer bloğun da eksiziyle balatalarının ısınması ve yanmaya başlaması sonucunda çıktığı değerlendiriliyor.
Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.