Konya Bisiklet Sporu Kulübü iddialı

Konya Bisiklet Sporu Kulübü iddialı
Yeni kurulan Konya Bisiklet Sporu Kulübü, yarışlara iddialı hazırlanıyor.

 

Türkiye’nin en genç büyükler takımı olma özelliğine sahip olan Konya Bisiklet Sporu Kulübü, büyükler kategorisindeki takımı Türkiye Şampiyonası’na hazır. Konya Bisiklet Sporu Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Eşgin ve Nurettin Kipriksiz, Konya'da kamp yapan takımı ziyaret etti.

KONYA’MIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Konya Bisiklet Sporu Kulübü Antrenörü Eyüp Karagöbek, "Takım olarak parkurun hakkını verecek ve kürsü de yerimizi alacağız” dedi.

“Karagöbek, "Takım olarak bu bizim ikinci ciddi sınavımız olacak ve parkurun hakkını vereceğiz. Büyük ümitlerle kurulan takımımızın çok iyi sonuçlar alacağını ve çok iyi yerlere geleceğini ümit ediyoruz beklentimiz bu yönde” ifadelerini kullandı.

Konya Bisiklet Sporu Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz ise, “Genç, İdealist ve dinamik bir ekip kurduk. Önümüzdeki Türkiye şampiyonasında Konya’mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Takımımız bu şampiyonaya iddialı hazırlandı. İnşallah Türkiye Şampiyonasında en iyi dereceleri alarak Konya ya dönecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.