Konya bu reklamlara sessiz kalmadı!

Konya bu reklamlara sessiz kalmadı!
 Muhabir
Konya'da Gazze sevdalısı vatandaşlar, Konya'daki bir zincir marketin devasa billboardlarındaki Coca Cola ve Ariel reklamlarına sessiz kalmadı.

Konya'da bulunan zincir bir marketin cadde üzerindeki devasa billboardlarında sergilediği Coca Cola ve Ariel reklamları, şehirdeki aktivistlerin ve duyarlı vatandaşların tepkisine yol açtı.

whatsapp-image-2025-05-13-at-11-30-48-1.jpg

Özellikle İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları ve bu saldırılarda binlerce masum insanın katledilmesinden, İsrail'e destek veren markaların reklamlarının bu denli büyük bir şekilde sergilenmesi, vicdan sahibi Konyalıları rahatsız etti.

whatsapp-image-2025-05-13-at-11-35-18.jpeg

KONYA SESSİZ KALMIYOR

Terör devleti İsrail'in 7 Ekim 2023 yılından itibaren Gazze'de masum insanlara karşı başlattığı alçak saldırılara Konya ilk tepki gösteren şehirlerden birisi olmuştu. O tarihten itibaren kamu kurum kuruluş ve STK'lar ile birlikte Filistin davasına sessiz kalmayan Konya, İsrail ürünlerine karşı boykotunu tüm hızıyla sürdürüyor.

Konya Gazze olayında dik duruşuna devam ederken, İsrail ürünlerinin şehirde satılmasını istemiyor. Şehirde ara ara Gazze mitingleri devam ederken, Konya halkı bu zulmün bir an önce durdurulmasını ve Filistin halkının özgürlüğüne kavuşmasını istiyor. Konya halkı sadece şehirde değil, tüm Türkiye'de Gazze davasına sahip çıkılması gerektiğini belirtirken, duyarlı vatandaşlar tarafından boykotun daha büyük olmasını talep ediyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum