Konya Büyükşehir Belediyesi'nin maçına korona engeli

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin maçına korona engeli
Konya Büyükşehir Belediyespor-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor maçı koronavirüs vakaları nedeniyle ertelendi

TVF Voleybol Erkekler 1. Lig A Grubu’nda mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor’un ligin 18. haftasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’la oynayacağı mücadele, temsilcimizdeki koronavirüs (Kovid-19) vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Maç öncesi yapılan testlerde Konya Büyükşehir Belediyespor’da bazı oyuncuların testleri pozitif çıktı. Bunun üzerine sarı-siyahlıların Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ve 1 sonraki hafta oynayacağı Halk Bank maçları ertelendi. İlgili protokol ve talimatlar kapsamında karantina ve tedavi süreci başlayan Konya Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk devresinde de maç ertelemeleriyle karşı karşıya kalmıştı.

RASİM ACAR: OLUMSUZ ETKİLEDİ

Pozitif test sonuçları sonrası Kağıtspor ve Halkbank maçlarının ertelendiğini belirten Konya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Rasim Acar, “Çok dikkat ediyoruz. Kamp yaptığımız otellerde yemeklerimizi bile odalarımıza getirtiyoruz. Buna rağmen böyle bir durumla karşıya kaldık” dedi. Kovid-19 vakaları ve karantina süreçlerinin takımı olumsuz etkilediğini vurgulayan Acar, “Tam çıkış ve ivme yakalıyorsunuz, böyle bir durum ortaya çıkıyor ve karantina süreci başlıyor. Federasyon da erteleme maçlarını hemen oynatmak istiyor. Hazırlıksız, toparlanamadan sıkışık bir takvimle karşılaşıyorsunuz. Bu süreçler bizi çok olumsuz etkiledi. Eğer karantina süreçleri olmasaydı play-off’u garantilerdik” diye konuştu. Rasim Acar, yaşadıkları bu olumsuzluklara karşın kalan haftalarda play-off hedefine ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.