Konya Büyükşehir Belediyespor adeta ormanda kayboldu
Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam etti. Ligdeki tek temsilcimiz olan Konya Büyükşehir Belediyespor’da işler yolunda gitmiyor. Bu kapsamda Konya temsilcisi deplasmanda Ankara M.Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda 5. hafta maçında Ormanspor’a konuk oldu. Mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan Konya Büyükşehir Belediyespor Ormanspor’a 93-67 mağlup olarak büyük bir fark yedi.
ATAK YAPMAKTA ZORLANDI
Zorlu maçta ilk çeyreği Ormanspor, 21-17 önde tamamladı. Atak ve alan savunması yapmakta zorlanan Konya temsilcisi Ormanspor karşısında soyunma odasına 45-39 geride girdi.
FARK 3 SAYIYA DÜŞSEDE DEVAMI GELMEDİ
Maçın 3. çeyreğinde ise farkı 3 sayıya kadar düşüren Konya temsilci, daha sonra yine farkın açılmasına yine engel olamadı. Ormanspor final periyoduna 7 sayı fark ile 72-65 önde girmeyi başardı.
SON BÖLÜMDE FARK YEDİ
Maçın son bölümünde ise Ormanspor farka giden taraf oldu. Rakibi karşısında ciddi zorluklar çeken Konya Büyükşehir Belediyespor salondan 93-67 mağlup ayrıldı. Bu kapsamda sarı siyahlılar ligde üst üste 4. yenilgisini alarak büyük hayal kırıklığı oluşturdu.
HAFTAYA BAY GEÇİYOR
Öte yandan Konya Büyükşehir, ligde 6. haftayı BAY geçecek. Sarı-siyahlılar 7.hafta mücadelesinde ise 17 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele akşam saat 18.00’da başlayacak.


Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.