Konya Büyükşehir Belediyespor play-off'a kalamadı

Konya Büyükşehir Belediyespor play-off'a kalamadı
Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde normal sezon bugün oynanan maçlarla sona erdi. Sezonu 5. sırada tamamlayan Konya Büyükşehir Belediyespor yarı final grubuna kalamadı

Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde normal sezon bugün oynanan maçlarla sona erdi. A Grubu’nda mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor yarı final grubuna yükselemedi.

Çarşamba günü ligde kalma mücadelesi veren Kula Belediyespor’a 3-0 yenilerek önemli bir avantaj kaçıran Konya Büyükşehir Belediyespor sezonun son maçında Kocaeli BŞB Kağıtspor’u 3-0 yenmesine rağmen bu galibiyet yeterli olmadı.

Yeşil-siyahlılar puanı fazla olmasına karşın galibiyet sayısında Aydın Büyükşehir Belediyespor’un 1 galibiyet gerisinde sezonu 5. sırada bitirdi ve play-off şansını elde edemedi.

YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Normal sezon sonunda A Grubu’nda ilk 4 sırada yer alan Alanya Belediyespor, Hekimğlu Global Connect Travel BVİ, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Aydın Büyükşehir Belediyespor, B Grubu’nu ilk 4 sırada tamamlayan Develi Belediyespor, Hatayspor, Türşad ve Akkuş Belediyespor, yarı final etabına yükselen takımlar oldu.

A Grubu’nda puan cetvelinde son iki sırada yer alan Kula Belediyespor ve Kütahya Belediyespor ile B Grubu’nda son iki sırada yer alan Malatya Büyükşehir Belediyespor ile Haliliye Belediyespor takımları lige veda eden takımlar oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.