Konya Büyükşehir Otogar – Kampüs tramvay hattının açılacağı tarihi duyurdu

Konya Büyükşehir Otogar – Kampüs tramvay hattının açılacağı tarihi duyurdu
Konya Büyükşehir Belediyesi yaptığı ulaşım duyursunda bir süredir bakım çalışması yapılan Otogar – Kampüs tramvay hattının ne zaman açılacığını açıkladı.

7 Ağustos'ta başlatılan Otogar – Kampüs Tramvay Hattı'ndaki hat bakım çalışmaları tamamlandı. Yarın 05:50 seferi itibariyle Kampüs – Alaaddin arasında yeniden hizmet vermeye başlayacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 Ağustos'ta başlatılan Otogar – Kampüs Tramvay Hattı'ndaki hat bakım çalışmaları tamamlanmıştır. Tramvay hattı, 18 Ağustos Cuma saat 05:50 seferi itibariyle Kampüs – Alaaddin arasında yeniden hizmet vermeye başlayacaktır. Ayrıca, 19 Ağustos Cumartesi ve 20 Ağustos Pazar günleri Selçuk Üniversitesi Kampüsü'nde yapılacak sınavlar için tramvaylar kampüs içerisinde de hizmet verecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.