Konya Büyükşehir'in düzenlediği ödüllü fotoğraf yarışmasında kazananlar belli oldu

Konya Büyükşehir'in düzenlediği ödüllü fotoğraf yarışmasında kazananlar belli oldu
Konya Büyükşehir Belediye'sinin düzenlediği ödüllü “Konya’da Sürdürülebilir Ulaşım” temalı fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülebilir ulaşım türlerinin kullanımını teşvik etmek amacıyla düzenlenen “Konya’da Sürdürülebilir Ulaşım” temalı fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Konya’da Sürdürülebilir Ulaşım” temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, iklim değişikliği etkilerinin ciddi oranda hissedildiği günümüzde, çevreci ulaşım araçlarını ön plana çıkarmak amacıyla düzenledikleri yarışmaya katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Düzenlenen yarışma ile birbirinden değerli eserlerin ortaya çıkmasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Altay, bu tür yarışmalar ile toplu ulaşım, bisiklet, e-skuter gibi sürdürülebilir ulaşım türlerinin daha çok kullanımı konusunda farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda; Mehmet Koru birinci, Muhammet Özen ikinci, Volkan Karagülleoğlu de üçüncü oldu. Yarışmada Ali Aslan, Muhammet Akar ve Musa Akince mansiyon ödülü kazanan isimler oldu.

Yarışmanın sonuçlarıyla ilgili detaylı bilgiye ulasim.konya.bel.tr adresinden ulaşılabiliyor.

İŞTE ÖDÜLLER

  • Birincilik 15.000 TL
  • İkincilik 12.500 TL
  • Üçüncülük 10.000 TL
  • Mansiyon 3 Adet 5.000 TL
  • Sergileme 1000 TL (En Fazla 36 Adet)
  • Satın Alma 1000 TL (En Fazla 20 Adet)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.