Konya ekonomisine şampiyona katkısı

Konya ekonomisine şampiyona katkısı
Konya'da dün başlayan Ümit, Genç ve 21 Yaş altı Dünya Karate Şampiyonası’nda oteller doldu. Organizasyon Konya ekonomisine ciddi getiri sağlarken uzun vadede şehrin tanıtımına da katkı sağlayacak.

Konya’da 26-30 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Ümit, Genç ve 21 Yaş altı Dünya Karate Şampiyonası’nda Konya halkı sporla geçecek 3 günün heyecanını dolu dolu yaşıyor.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay şampiyona ile ilgili yaptığı açıklamada, “Dünya Karate Şampiyonasına 105 ülkeden 1000’i aşkın sporcunun yanı sıra antrenör ve idari görevlilerin katılımı ile birlikte şehir merkezimizde otellerimiz şimdiden 23-27 Ekim tarihleri arasında adeta doldu taştı diyebiliriz. Şehir ekonomisine katkı sunan organizasyonlar aynı zamanda Konya’nın sporun her alanında var olduğunu ortaya koyuyor. Bu nedenle şampiyonaya şehir olarak sahip çıkmak adına tüm spor ailemizi ve vatandaşlarımızı bekliyoruz. Şampiyonanın şehrimize verilmesi noktasında başta Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu ile emeği geçen herkese sporumuz ve ilimiz adına teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.