Konya Engelliler Gücü sezona kötü başladı

Konya Engelliler Gücü sezona kötü başladı
Konya Engelliler Gücü, Ankara’da tek devreli lig usulüne göre oynanan Ampute Futbol 2020-2021 Sezonu Süper Ligi’nde oynadığı ilk 3 maçı da kaybederek sezona kötü bir başlangıç yap

 

Konya Engelliler Gücü, Ankara’da tek devreli lig usulüne göre oynanan Ampute Futbol 2020-2021 Sezonu Süper Ligi’nde oynadığı ilk 3 maçı da kaybederek sezona kötü bir başlangıç yaptı. İlk maçında Malatya Büyükşehir Belediyespor’a 1-0, ikinci maçında Pendik Engelliler’e 3-0 yenilen yeşil-beyazlılar, 3. maçında dün Şişli Yeditepe Engelliler’le karşı karşıya geldi.

YEDETEPE’YE 2-0 YENİLDİ

Konya Engelliler Gücü Teknik Direktörü Fatih Aygün, Altındağ Örnek Futbol Sahası'nda oynanan karşılaşmaya; Hamza Öztürk (kaleci), Mehmet Altay, Sampson Sarfo, Isaac Eshun, Adem Kaya, Ramazan Ardıç ve Cafes Anum 7’siyle başladı. Mustafa Bardakçı Muzaffer Oral, Collins Gyanfi, Richard Ekwam ve Furkan Aslan’ı ise yedek soyundurdu.

Konya Engelliler Gücü, her iki yarıda yediği gollerle, karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. Özellikle 2. yarıda etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz 1’i penaltı olmak üzere yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Yeşil-beyazlılarda maçta talihsiz şekilde kendi kalesine gol atan Gyanfi, kazanılan penaltı vuruşunda da çerçeveyi bulamadı. Gyanfi maç içi ve sonrasında büyük üzüntü yaşadı. Konya Engelliler Gücü, 4. haftayı bay geçtikten sonra 5. hafta maçında 9 Haziran Çarşamba günü İzmir BŞB ile karşı karşıya gelecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.