Konya Ereğli'de AK Partili başkan Yeniden Refah'tan aday oldu

Konya Ereğli'de AK Partili başkan Yeniden Refah'tan aday oldu
 Editör
İki dönem önce AK Parti'den Konya Ereğli Belediye Başkanlı olarak görev yapan Özkan Özgüven, Yeniden Refah Partisi saflarından başkan adaylığını açıkladı.

Konya Ereğli'de yerel seçimler öncesi heyecanlı bir aday süreci yaşanıyor.

Ereğli'de iki dönem önce AK Parti'den belediye başkanlığı görevinde bulunan Özkan Özgüven Yeniden Refah Partisi saflarından adaylığını açıkladı.

EREĞLİ MHP'YE BIRAKILDI

Cumhur İttifakı kararı doğrultusunda Milliyetçi Hareket Partisi'ne bırakılan Ereğli'de diğer partiler de güçlü aday çıkarma peşinde.

Bu doğrultuda iki dönem önce Ereğli'de AK Parti saflarında başkanlık yapan Özkan Özgüven, yeniden adaylığını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi'den aday olan Özgüven Ereğlili vatandaşlara seslenerek şu açıklamayı yaptı:

Değerli Hemşehrilerim,
Bilindiği üzere Yerel Seçimlere yaklaşırken Ereğli’mizde siyasi partiler düzeyinde aday adaylığı ve adaylık süreçlerindeki tüm gelişmeleri yakından takip etmektesiniz.

Özellikle son bir haftadan beri şahsıma yönelik olarak başta telefon, mesaj ve ayrıca birebir görüşmeler neticesinde siz değerli hemşehrilerimin Belediye Başkanı adayı olmam hususunda yoğun teveccüh ve talepleriniz olmaktadır.
Bu benim için en büyük ONUR’dur.

Bu teveccüh karşında yaptığım istişare ve değerlendirmeler neticesinde Ereğli Belediye Başkanlığı Adaylığı için Yeniden Refah Partisinden Adaylık Başvurumu Konya İl Başkanlığına yapmış bulunmaktayım.
Hayırlı olur İnşallah.

Güzel Ereğli’miz için Şehrimizin her kesimini kucaklayan bir anlayışla Tüm Hemşehirlerimizin desteğini alarak Rabbim bize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Saygılarımla…

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.