Konya GİAD’dan Rektör Aksoy’a ziyaret

Konya GİAD’dan  Rektör Aksoy’a ziyaret
Konya Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Konya Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy’u makamında ziyaret etti. Ziyarete, Konya Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yavuz Tezcan, Arif Talha Olçar, Fatma Nur Ünlübay, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Murat Olgun ve Konya GİAD Üyesi Fatma Nur Korkmaz katıldı.

Ziyarette, iş dünyası ve üniversite işbirliğinin geliştirilmesi, genç girişimcilere destek verilmesi ve ortak projeler geliştirilmesi konuları ele alındı.

a1.jpg

İŞBİRLİĞİ KALKINMA KONUSUNDA ÖNEMLİDİR

Konya Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Gülvezir Korkmaz, ziyarette yaptığı açıklamada, üniversite-sanayi işbirliğinin önemine dikkat çekti. Korkmaz, “Üniversiteler, yenilikçi fikirler ve teknolojiler üreten, girişimciliği teşvik eden kurumlardır. Sanayi kuruluşları ise bu fikir ve teknolojileri iş dünyasına kazandıran kurumlardır. Üniversite-sanayi işbirliği, Türkiye ekonomisinin büyümesi ve kalkınması için çok önemlidir” dedi.

KÖKLÜ VE SAYGIN ÜNİVERSİTE

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ise, üniversitenin iş dünyası ile işbirliğine önem verdiğini söyledi. Aksoy, “ Selçuk Üniversitesi, Türkiye’nin en köklü ve en saygın üniversitelerinden biridir. Bu kapsamda üniversite camiası olarak iş dünyası ile işbirliği yapmak, genç girişimcilere destek vermek ve ortak projeler geliştirerek, Türkiye ekonomisine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Ziyarette, iş dünyası ve üniversite işbirliğinin geliştirilmesi, genç girişimcilere destek verilmesi ve ortak projeler geliştirilmesi konuları ele alındı. Ziyaret, karşılıklı hediye takdimlerinin ardından sona erdi.

a2.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.