Konya için uyarı üstüne uyarı!

Konya için uyarı üstüne uyarı!
Meteoroloji'nin yoğun kar uyarısının ardından Konya Valisi Yakup Canbolat ile Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü de vatandaşları kar ve buzlanmaya karşı uyardı

Meteoroloji'nin yoğun kar uyarısının ardından Konya Valisi Yakup Canbolat ile Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü de vatandaşları kar ve buzlanmaya karşı uyardı.

1-184.jpg2-166.jpg3-139.jpg

METEOROLOJİ'DEN KONYA'YA YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI

Konya çevrelerinde halen devam etmekte olan hafif kar yağışının gece saatlerinden sonra etkisini artırarak il genelinde yoğun (20-50 cm) olması beklendiğinden, başta İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan karayollarında yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği ifade edildi.

Kar yağışı bu gece saat 03.00 sularında yoğunlaşacak ve etkisini 26 Ocak Cuma günü sabah saat 06.00’ya kadar etkili olacak. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü vatandaşları buzlanma, don olayı ve ulaşımda yaşanacak aksamalara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.