Konya il divan toplantısı'nda hedef 2023 yerel seçimleri

Konya il divan toplantısı'nda hedef 2023 yerel seçimleri
 Editör
Yeniden Refah Partisi Konya İl Divan Toplantısı, Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Sacit Günbey ve Konya İl Sorumlusu Ramazan Menteşe'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yeniden Refah Partisi Konya İl Divan Toplantısı, İl Başkanı Temel Peker önderliğinde, Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Sacit Günbey ve Konya İl Sorumlusu Ramazan Menteşe'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Temel Peker, Yeniden Refah Partisi'nin Konya'da hızlı bir şekilde büyüdüğünü ve geliştiğini belirterek, bu başarıda tüm teşkilat mensuplarının emeğinin büyük olduğunu söyledi. Başkan Peker, “Konya İl Teşkilatımız, 1 Ağustos 2023 tarihinden bu yana büyük bir başarı elde etti. Üye sayımızı 13.000 bin üzerine çıkartarak yüzde 191'lik bir büyüme kaydettik. Bu başarıyı, Konya'nın köklü değerlerine ve Yeniden Refah Partisi'nin milli ve manevi değerleri esas alan siyasetine olan teveccühüne borçluyuz. Bu başarıyı daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

fd273b52-323f-44d7-b201-579dfee6dd01.jpg

GÜNBEY: KONYA MİLLİ GÖRÜŞ KALESİ
Toplantıda konuşan Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Sacit Günbey de, Yeniden Refah Partisi'nin Türkiye'nin geleceği için en büyük umut olduğunu belirterek, Konya'da yapılan çalışmaların Türkiye'nin geleceği için çok önemli olduğunu söyledi. Günbey, "Millî Görüş'ün çadırını, inşaatını, bünyesini taşıyan şehir Konya'dır. Yeniden Refah Partisi, Konya'da büyük bir oy potansiyeline sahiptir. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için hep birlikte çalışacağız" dedi. Toplantı, Yeniden Refah Partisi'nin Konya'da daha da güçlenmesi, Türkiye'nin geleceği için daha büyük başarılara imza atması temennileriyle ve hedeflerini tamamlayan ilçe başkanlarına verilen başarı plaketleriyle sona erdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.