Konya İl Göç İdaresi Müdürünün Covid-19 testi pozitif: Bu işin şakası yok

Konya İl Göç İdaresi Müdürünün Covid-19 testi pozitif: Bu işin şakası yok
Konya il Göç İdaresi Müdürü Zeki Afşin Buzcu koronavirüse yakalandı. Buzcu, yaptırdığı testinin sonucunun pozitif olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Konya il Göç İdaresi Müdürü Zeki Afşin Buzcu koronavirüse yakalandı. Buzcu, yaptırdığı testinin sonucunun pozitif olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.
AİLEM DE YAKALANDI
İl Müdürü Zeki Afşin Buzcu, yaptığı paylaşımda, ailesinin de koronavirüse yakalandığını ifade ederek, "Yaklaşık 10 gün önce yakalanmış olduğum çağımızın illet hastalığı Covid-19'u zorda olsa atlatıyorken,ailemin de bu hastalığa yakalandığını öğrendim.Bu işin şakasının olmadığını bir kez daha görmüş oldum.Lütfen kurallara daha çok riayet edelim.Bu illeti kendimize musallat etmeyelim.Bu süreçte desteklerini esirgemeyerek arayan soran herkese çok teşekkür ederim.Allah razı olsun" dedi.
ZEKİ AFŞİN BUZCU KİMDİR?
Zeki Afşin Buzcu, 2011-2014 yılları arasında İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığında Gelir Uzmanı olarak görev yaptıktan sonra, 2014 yılında İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nde İl Göç Uzman Yardımcısı olarak Antalya'da göreve başladı.Burada 2015-2016 yılları arasında İkamet Çalışma Grup Başkanlığı ve 2016-2019 yılları arasında Kemer İlçe Göç İdaresi Müdür Vekilliği görevlerinde bulundu. 2018 yılında İl Göç Uzmanı oldu. 18 Mart 2016 tarihli Türkiye - Avrupa Birliği zirvesinde göç alanında varılan mutabakat gereğince ülkemiz adına 2019 yılında Yunanistan'da bir süre görevde bulunmuştur. İçişleri Bakanlığı'nın 20/09/2019 tarihli ve 58905 sayılı Atama Kararı ile Konya Valiliği İl Göç İdaresi Müdür Vekili olarak görev yapmaya başladı. Antalya Valiliği'nde İl Göç Uzmanlığı yaptığı süreçte 25.12.2015 tarihinde "Başarı Belgesi" almış olup Konya Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne atandığı tarih olan 20/09/2019 tarihinden itibaren 29.11.2019 ve 10.06.2020 tarihlerinde de 2 kez "Başarı Belgesi" alarak "Üstün Başarı Belgesi" almayı hak etmiştir. Halen Haliç Üniveristesi Muhasebe ve Bağımsız Denetim Tezli Yüksek Lisansına devam etmekte olup, Evli ve iki çocuk babası olan Zeki Afşin BUZCU iyi derecede İngilizce bilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.