Konya İl Milli Eğitim Müdürü Yiğit Arapça yarışmasının finaline katıldı

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Yiğit Arapça yarışmasının finaline katıldı
 Editör
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Meram'da okul ziyaretlerinde bulunarak "12. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları İl Finali"ne katıldı.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, il genelindeki okulları ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve okul yöneticileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Meram Gödene İlkokulu ile Meram Gödene Orhangazi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yürütülecek çalışmalar ile Milli Eğitim Bakanlığı ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen projeleri değerlendirmiş, okul-veli iş birliğinin önemine değinerek okul yöneticilerinden yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ardından, Meram Rukiye Mehmet Akış Fen ve Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesinde, Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü öncülüğünde, İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "12. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları İl Finali"ne katıldı.

00-4.jpg

İl Müdürüne ziyaretleri sırasında Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca eşlik etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.