Konya İl Müftülüğü’nün yarışmalarında il birincileri belli oldu

Konya İl Müftülüğü’nün yarışmalarında il birincileri belli oldu
2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Konya İl Müftülüğü tarafından din görevlilerinin yeteneklerinin geliştirilmesi amacıyla Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları düzenlendi.

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Konya İl Müftülüğü tarafından din görevlilerinin yeteneklerinin geliştirilmesi amacıyla Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları düzenlendi. Erkek ve bayan din görevlileri arasında ayrı ayrı “Hafızlı” ve “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” olarak iki kategoride düzenlenen yarışmalar, İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge’nin Başkanlığında koronavirüs tedbirlerine uyularak Hacıveyiszade Camii’nde gerçekleştirildi. Komisyon Üyelerinin değerlendirmeleri neticesinde erkek ve bayan din görevlileri arasından il birincileri belirlendi. İl Birincisi olan din görevlileri haziran ayı içerisinde düzenlenecek olan bölge elemelerine katılmaya hak kazandılar. Yarışmaya katılan din görevlilerine çeşitli hediyeler takdim edildi.

DERECEYE GİRENLER:

Düzenlenen yarışmalarda il birincisi olarak bölge elemelerine katılmaya hak kazanan  din görevlileri şu şekilde belirlendi:

Erkek Din Görevlileri Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması: Zübeyir İnce (Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Kursiyeri)

Erkek Din Görevlileri Hafızlık Yarışması: Osman Yılmaz (Selçuklu Müftülüğü- Baş İmam Hatip)

Bayan Din Görevlileri Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması: Muhsine Tuzcu (Selçuklu Müftülüğü - Kur’an Kursu Öğreticisi)

Bayan Din Görevlileri Hafızlık Yarışması: Medine Yılma(Meram Müftülüğü - Kur’an Kursu Öğreticisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.