Konya ile Kenya arasında ticaret köprüsü kuruluyor

Konya ile Kenya arasında ticaret köprüsü kuruluyor
Kenya ile Konya arasında ticari iş birliğini geliştirme toplantısı Kenya Cumhuriyeti Büyükelçisi Ekselans Leonard Ngeywa Boiyo ve Heyetinin katılımıyla gerçekleşti.

MÜSİAD Seydibey Şubesinin davetine icabet ederek Konya’ya misafir olan, Kenya Cumhuriyeti Büyükelçisi Ekselans Leonard Ngeywa Boiyo ve beraberindeki heyet Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti. Ardından sanayici ve işadamlarını ziyaret eden heyet, MÜSİAD Seydibey Üyesi Nogayt A.Ş, Elmas Yay, Tuma Makine, Özermak Makine, Tarımsan Makine ve Babucci Ayakkabı’nın üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.

13.jpg

Ziyaretlerin ardından Kenya ve Seydişehir–Beyşehir-Konya arasında ticari iş birliğini geliştirme toplantısı MÜSİAD Seydibey Üyesi Günaydın Dinlenme Tesislerinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Seydişehir Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Güray, Seydişehir Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, Seydişehir Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, MÜSİAD Seydibey Yönetim Kurulu Üyeleri ve MÜSİAD Seydibey üyesi iş adamları katıldılar.

12.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.