Konya, İran’da tanıtılacak

Konya, İran’da tanıtılacak
Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü; Konya turizmi açısından önemli bir hedef kitle olan İran pazarında Konya’nın daha etkili tanıtılması amacıyla Tahran'daki fuarda stant açacak

XI. TITEX (Uluslararası Tahran Turizm ve Turizm Ekipmanları Fuarı) bu yıl 23-26 Ocak 2018 tarihleri arasında düzenlenecek. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü de Konya turizmi açısından önemli bir hedef kitle olan İran pazarında Konya’nın daha etkili tanıtılması amacıyla söz konusu fuara bir stant açılarak katılacak.

Konuyla ilgili İl Kültür Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Mevlâna Müzesi ve Bedesten temalı özel tasarımlı bir stantla katılacak olan fuarda İranlı tur operatörleri, basın mensupları, tanınmış sanatçılar ve tasavvuf dünyasının kanaat önderleri standımıza davet edilmiş olup, kendileri ile görüşmeler planlandı. Yapılan tanıtımlar sonucu her yıl İranlı ziyaretçi sayısında ciddi artışlar gözlenmektedir. Bu manada söz konusu fuarın Konya turizminin geleceği açısından çok yararlı olacağı kanaatindeyiz.

13-008.jpg

Tahran Fuarına katılım için talimatları ve yönlendirmelerinden dolayı Valimiz Sayın Yakup Canbolat’a, katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Akyürek’e, Ticaret Odası Başkanı Sayın Selçuk Öztürk’e, Ticaret Borsası Başkanı Sayın Hüseyin Çevik’e ve KOTEV Başkanı Sayın Ercan Uslu’ya teşekkürlerimizi sunarız.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.