Konya-Karaman YHT hattı gün sayıyor

Konya-Karaman YHT hattı gün sayıyor
Test sürüşlerinin devam ettiği Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren Hattı açılış için gün sayıyor

MÜDÜRLER ÇIKARMA YAPTI

Yapımı tamamlandıktan sonra yaz aylarında test sürüşlerinin yaza aylarında başladığı Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren hattında son kontroller yapılıyor. TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Hasan Pezük ve TCDD Genel Müdürü Metin Akbaş, TCDD Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Şinasi Kazancıoğlu ve ilgili yöneticiler Konya’ya gelerek hatta incelemelerde bulundu ve test sürüşüne katıldı. Konya temaslarında test aracı ile seyahat eden TCDD müdürleri Pezük ve Akbaş; Kaşıkhan, Çumra ve Arıkören istasyonlarına da uğradı.

manset-1.jpg

konya-kaaman-yht-1.jpg

PEZÜK: HEDEFE ADIM ADIM

Hattın Türkiye’nin dört bir yanına ulaşma hedefindeki önemli adımlardan biri olduğunu kaydetti TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Hasan Pezük, “Her gün yüksek hızlı trenlerimizin vatandaşlar tarafından ne kadar tercih edildiğine şahit oluyoruz. Herkesin sabırsızlıkla beklediği Konya-Karaman hızlı treni de devam etmekte olan test sürüşlerinin ardından işletmeye alınacak ve demiryolları ulaştırma hedeflerine bir adım daha yaklaşacaktır.” dedi.

konya-kaaman-yht-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.