Konya Kitap Günleri yoğun ilgi görüyor

Konya Kitap Günleri yoğun ilgi görüyor
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Konya Kitap Günleri’ni hafta sonu binlerce kişi ziyaret etti.

Kitapseverleri yazarlarla ve kitaplarla buluşturan Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Konya Kitap Günleri yoğun ilgi görüyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Tarihi Şehir Meydanı’nda açılan Konya Kitap Günleri’nin Konya’yı kitaplarla, yazarlarla ve şairlerle buluşturduğunu söyledi.

Türkiye genelinden 157 yayınevinin katıldığı Konya Kitap Günleri’nde yazarların imza günleri ve söyleşilerinin yapıldığını kaydeden Başkan Akyürek, gerçekleştirilen etkinliğin şehrin kültür hayatına önemli katkı sağladığını vurguladı.

Konya’nın fiziki yatırımların yanında kitapla ve kültürle anılmasının önemine dikkat çeken Başkan Akyürek, 7’den 70’e herkesi Konya Kitap Günleri’ne davet etti.

Tarihi Şehir Meydanı’nda gerçekleşen ve sadece hafta sonu binlerce kişinin ziyaret ettiği Konya Kitap Günleri 7 Aralık akşamına kadar açık kalacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.