Konya kız öğrenci yurtları

Konya kız öğrenci yurtları
Günümüzde birçok ailenin beklentisi; konfor, güven ve öğrencilerin ihtiyaçlarını hızlı  şekilde karşılayabilecek bir yurttur. İdeal Kız Öğrenci Yurdu ise bu ihtiyaçları, sağladığı birçok hizmetle kaşılamak için çalışmaktadır.

İdeal Öğrenci Yurtları 1994 yılından bu yana Konya kız öğrenci yurdu olarak başlayıp aktif olarak 4 ilde kız yurdu ve erkek yurdu şubeleri ile öğrencilere hizmet vermektedir. Güven ve konforu birlikte sunan İdeal, kız öğrenci yurtları ile kız öğrencilerin kalacak yer ihtiyacını karşılamaktadır. Öte yandan verdiği ek hizmetler sayesinde de kız öğrenci yurdu olmaktan öte bir yuva olmak amacıyla çalışmasının ödülünü almıştır.

İdeal Kız Yurdu ve Kız Öğrenci Yurdu Avantajları

Günümüzde birçok ailenin beklentisi; konfor, güven ve öğrencilerin ihtiyaçlarını hızlı  şekilde karşılayabilecek bir yurttur. İdeal Kız Öğrenci Yurdu ise bu ihtiyaçları, sağladığı birçok hizmetle kaşılamak için çalışmaktadır.

İdeal Öğrenci Yurtları, İstanbul, Ankara, Aksaray ve Konya kız öğrenci yurdu olmak üzere toplamda 4 şehirde hizmet vermektedir. Toplamda 25 şubesi bulunan İdeal Öğrenci Yurtları, bulunduğu şehirdeki ünversiteler yakın şubeleri sayesinde ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. Şubelerin üniversiteden uzak olması durumunda ücretsiz servisleri sayesinde öğrencilerin konforlu bir şekilde üniversitelerine ulaşmasını sağlamaktadır.

1994 yılında Konya'da ilk kız öğrenci yurdunu açarak faaliyete başlayan İdeal, 2004 yılında Ankara, 2011 yılında Aksaray ve 2016 yılında da İstanbul'da şube açarak çok sayıda öğrenciye hizmet verme konusunda başarıya ulaşmıştır.

 

Profesyonel yönetim kadrosu ile öğrencilerin sorunlarını en kısa sürede çözen İdeal Öğrenci Yurtları; güvenlik, temizlik ve eğitim görevlileri ile de öğrencilere ev rahatlığında konfor ve güven sağlamaktadır. İdeal Öğrenci Yurtları ek olarak ücretsiz kahvaltı, internet hizmeti, hijyenik ortam ve temizlik, çamaşır makinası, ütü, ve öğrencilerin sağlıklarını korumada yardımcı olacak spor salonları ve spor sahaları ile de misafir olmak yerine bir birey ve evlat olarak gördükleri öğrencilerin sağlığı ve güvenliğini en üst düzeyde düşünmektedir.

İdeal Kız Öğrenci Yurtları, master veya kartlı kilit ile öğrencilerin değerli eşyalarını da koruma altına almaktadır. Bu sayede mağduriyet oranını neredeyse sıfıra indirerek güven konusunda farkını bir kez daha ortaya koymaktadır.

Öğrencilerin sınav dönemlerinde ne kadar yorulduğunu herkes bilir. Bunun bilincinde olan İdeal Öğrenci Yurtları da öğrencilerin sınav öncesi ve sonrası dönemde rahatlamaları amacı ile geziler, etkinlikler, sosyal faaliyetler ve sinema günleri ile öğrencilerin rahatlamasında en büyük desteklerden birisi olmak için büyük bir çaba göstermektedir.

Temel Bilişim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.