Konya maçı zor bir karşılaşma çünkü...

Konya maçı zor bir karşılaşma çünkü...
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 'Konya maçı zor bir karşılaşma çünkü Aykut Kocaman geldikten sonra rakibimiz kendi sahasında çok iyi oynamaya başladı. Çok zorlanacağımız bir maç' dedi.

Kırmızı-lacivertli takım bu hafta yapacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

 

1,5 saat süren antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlenirken, son bölümlerde dizinde ağrı hisseden Sinan Kaloğlu'na buz tedavisi uygulandı. Çalımbay, antrenmanının ardından düzenlediği basın toplantısında, sezon başında çok iyi hazırlandıklarını ve lig maçlarının iyi gittiğini belirtti.

 

Alınan sonuçlar kadar bunun devamının da getirilmesinin önemli olduğunu vurgulayan Çalımbay, çok iyi bir takıma sahip olduğunu söyledi.

 

Saha dışında sıkıntı yaşanmamasını arzu ettiklerini ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:

 

"Şu anda antrenmanımızı bile maç oynadığımız stadımızda yapıyoruz. Mersin'e geldiğim günden beri problemle başladık ve hala problemle devam ediyoruz. Maç oynayacak sahamız problem oldu. Önümüzde Torku Konyaspor maçı var. Konya maçı da zor bir karşılaşma çünkü Aykut Kocaman geldikten sonra rakibimiz kendi sahasında çok iyi oynamaya başladı. Çok zorlanacağımız bir maç. Sivasspor maçının ikinci yarısı gibi oynarsak istediğimiz gibi döneriz. Bizim 3 deplasman ve 2 içeride olmak üzere 5 maçımız var. Bu maçları da iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz. Yerimiz iyi ama lig çok daha uzun maraton."

 

Takımın iyi gittiğini ve ligde üst sıralarda olduğu halde ulusal basında yer almadığına dikkati çeken Çalımbay, "Bana sürekli neden ulusal basında bize yer verilmediği soruluyor. Ulusal basın bize yer verir veya vermez hiç problem yok. Bizim için önemli olan bu başarıyı devam ettirmek" diye konuştu.

 

Çalımbay, oyuncularının bugüne kadar olağanüstü şekilde mücadele ettiğinin altını çizerek, "Biz yerel basınımızdan memnunuz. İç içe yaşarız gideriz. Böyle daha iyi. Eğer bir takım bir şeyi hak ediyorsa o hak ettiği şeylerin karşılığının verilmesi gerekiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.