Konya Masterler basketbol liginde

Konya Masterler basketbol liginde
Uzun süredir katıldıkları futbol turnuvalarıyla dikkat çeken Konya Masterler, şimdi de basketbolda adından söz ettirecek. Bu sezon Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele edecek Masterler’in rakipleri belli oldu.

Ulusal ve uluslararası futbol turnuvalarında Konya ismini duyuran Konya Masterler Kulübe şimdi de basketbolda Konya ismini taşıyacak. Masterler, Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde bu sezon oldukça zorlu rakiplerle mücadele edecek. Ligin fikstür çekimi yapılırken, 4 ayrı grupta mücadeleler sürecek. Masterler’in grubunda 3 Ankara, Manisa ve Samsun temsilcileri yer alacak.

Masterler, ilk maçını 6 Nisan’da deplasmanda Samsun Telekom ile oynayacak. İkinci karşılaşması ise 10 Nisan’da Anadolu Basket ile Konya’da. Grubunda iddialı olmak isteyen temsilcimiz, maçlarında taraftar desteği de bekliyor. Masterler, kendi grubunda ilk üçe girerek, Türkiye Şampiyonası’nda oynamayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.