Konya merkezde ev yangını: Kullanılamaz hale geldi

Konya merkezde ev yangını: Kullanılamaz hale geldi
Konya Selçuklu’daki bir konutta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Selçuklu Esenler Mahallesi'nde iki katlı bir binanın ikinci katında yangın çıktı. Evde yalnız yaşayan 71 yaşındaki adam yangında tüm eşyalarını kaybetti.

AA'nın haberine göre; Konya'nın Selçuklu ilçesinde evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Esenler Mahallesi Akşemsettin Sokak'taki iki katlı binanın ikinci katındaki evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

aa-20250918-39149052-39149049-konyada-yangin-cikan-ev-kullanilamaz-hale-geldi.jpg

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Alevler, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangın nedeniyle evde hasar oluştu.

aa-20250918-39149052-39149051-konyada-yangin-cikan-ev-kullanilamaz-hale-geldi.jpg

Evde yalnız yaşayan İmmihan Cücün (71), yanan evini gözyaşlarıyla izledi.

Aile sağlığı merkezine gitmek için evden çıktığını belirten Cücün, "Evin yanıyor diye haber geldi. İçerde kimse yoktu. Sadece ben vardım, ben de dışarıdaydım. Her şeyim gitti. Bütün eşyalarım yandı. Alt katta yaşayan yoktu." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.