Konya Milletvekili de o trende

Konya Milletvekili de o trende
TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğünce, 15 Temmuz görseliyle giydirilen "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni" ilk seferine sabah saat 10.00'da başlayacak. Konya AK Parti Milletvekili Selman Özboyacı da Demokrasi Trenindeki yerini aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, söz konusu yüksek hızlı tren (YHT) Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Ankara-İstanbul, İstanbul-Konya ve Ankara-Eskişehir arasında 2 ay boyunca sefer gerçekleştirecek. Normalde 411 kapasiteye sahip YHT'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafenin korunması amacıyla seyrek oturma düzeni oluşturulacak. Bu nedenle trene 217 koltuk satışı yapılacak.

tren.jpg

KONYA MİLLETVEKİLİ YERİNİ ALDI

Konya AK Parti Milletvekili Selman Özboyacı, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni"nde aldığı yerini sosyal medya hesabından duyurdu. Milletvekili Selman Özboyacı, Bir milletin yeniden dirilişinin destanlaşmış hali olan 15 Temmuz’u unutmamak ve unutturmamak için ben de Demokrasi Treni’nde yerimi aldım. Bu ülkenin aydınlık geleceği için ve daha da güçlü bir Türkiye ideali için trenden asla inmeyeceğiz!” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.