Konya Milletvekilinden HDP ve CHP’ye sert tepki

Konya Milletvekilinden HDP ve CHP’ye sert tepki
Konya AK Parti Milletvekili ve AK Parti Genel başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, bir kadın milletvekiline hakaret edilmesine sessiz kalan HDP ve CHP’ye ateş püskürdü.

Konya AK Parti Milletvekili ve AK Parti Genel başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, bir kadın milletvekiline hakaret edilmesine sessiz kalan HDP ve CHP’ye ateş püskürdü. Meclis Genel Kuruluna katılan Milletvekili Leyla Şahin Usta, CHP Milletvekili Kani Beko’ya tepki gösterdi.

'BİRDEN SAĞIR DİLSİZ OLDU'

CHP Milletvekili Kani Beko’nun Meclis Genel Kurulunda bir vekile hakaret etmesine tepki gösteren AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, “Bugün Meclis Genel Kurulu’nda eski DİSK Başkanı ve CHP Milletvekili Kani Beko, bir kadın milletvekilimize, “Saçın başın ağarmış,hala konuşuyorsun."diyerek saldırdı. Kadın Hakları konusunda mangalda kül bırakmayan CHP-HDP, birden sağır ve dilsiz oldu. Zira zihniyetleri bu...” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.