Konya milletvekilleri mazbatalarını aldı

Konya milletvekilleri mazbatalarını aldı
1 Kasım Genel Seçimleri’nin ardından seçilen 26.Dönem Konya milletvekilleri Adliye Sarayı’nda düzenlenen tören ile mazbatalarını aldılar. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mazbatasını AK Parti Konya il Başkanı Musa Arat aldı.

1 Kasım Genel Seçimleri’nin ardından seçilen 26. Dönem Konya milletvekilleri Adliye Sarayı Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldılar. Düzenlenen törene, 26. Dönem AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Baloğlu, Hüsnüye Erdoğan, Ziya Altunyaldız, Muhammet Uğur Kaleli, Leyla Şahin Usta, Mehmet Babaoğlu, Abdullah Ağralı, Halil Etyemez, Ahmet Sorgun ve Hacı Ahmet Özdemir katılırken, CHP’den Konya Milletvekili Mustafa Hüsnü Bozkurt katıldı. MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ise mazbatasını törenden önce aldı. Protokolden ise, Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ilçe belediye başkanları hâkimler, savcılar ve parti mensupları katıldı.

Tören çıkışı gazetemize özel açıklamalarda bulunan AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, “ 26. dönem milletvekilliğimiz ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Allah bu dönemde vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin “ diye konuşurken, AK parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ise,  “ Yeni dönem hayırlı uğurlu olsun. Seçim sonuçları çok güzel asıl iş şimdi başlıyor halkımıza verdiğimiz sözleri inşallah bir bir yapacağız” ifadelerini kullandı.

 Konya İl Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Kiraz, “1 Kasım erken seçimlerinin Konya’da huzurlu geçmesinde emeği olan emniyet güçlerine, askerlerimize, siyasi parti temsilcilerine, adaylarımıza ve sandık kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. ( Muhammed Esad Çağla )

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.